У селі Ленківці мотоцикл зіткнувся з автомобілем: один з водіїв опинився в лікарні

У суботу, 20 липня, у Чернівецькій області сталася аварія з потерпілим. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Аварія сталася у селі Ленківці. Попередньо поліцейські встановили, що під час зустрічного роз’їзду відбулось зіткнення мотоцикла Spark під керуванням 18-річного жителя села Ленківці та автомобіля «ВАЗ-2107, яким керував місцевий житель.

Унаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала його до лікарні для надання допомоги.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють обставини і причини ДТП. 

Транспортні засоби вилучено. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на площі у Кельменцях 18 липня сталося зіткнення мотоцикла з автомобілем, внаслідок чого травми отримав 16-річний буковинець.



Джерело: c4.com.ua