Благодійні фестивалі та покази фільму про Яремчука: що відвідати цими вихідними у Чернівцях

С4 підготувало традиційну добірку подій, які можна відвідати вже цими вихідними у Чернівцях як малечі, так і дорослим.

«Боже воїнство з пензлем у руках: фестиваль мистецтва та смаків»

У парку Шевченка 10 серпня відбудеться благодійний захід «Боже воїнство з пензлем у руках: фестиваль мистецтва та смаків».

Для відвідувачів підготували виступи солістів Чернівецької обласної філармонії, майстер-клас з малювання, благодійний аукціон та фестиваль традиційної кухні.

Усі зібрані кошти будуть передані на підтримку працівників Центру культури та дозвілля ім. Т. Шевченка, які несуть службу у Збройних силах України.

  • Коли: 10 серпня о 15:00;
  • Де: Парк Шевченка (вул. Садова, 1-А).

«Молодіжний vibe»

Благодійний концерт, ярмарок солодощів, книг, цікаві майстер-класи, представлення громадських організацій – це все можна буде побачити під час фестивалю «Молодіжний vibe».

Для відвідувачів виступатимуть багато артистів. Зокрема, ЗАПАЛ, Senator, Silver bullets, Лесь Маркес, Григірчик, Гурти Intone studio, Даня Граф, KoloRITna, Ivan Lucky та учасники ЦКІД ЧНУ.

Під час заходу збиратимуть кошти на авто для працівника Чернівецького драмтеатру Романа Ясницького, який нині служить у складі 2 механізованого батальйону 150 окремої механізованої бригади ЗСУ. Авто потрібне хлопцям для того, щоб виконувати бойові завдання на східному напрямку.

  • Коли: 11 серпня о 15:00;
  • Де: сквер навпроти центрального корпусу Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

«Яремчук: Незрівнянний світ краси»

На великі екрани вийшла документальна драма «Яремчук: Незрівнянний світ краси». Побачити стрічку у Чернівцях можна буде протягом трьох днів.

У фільмі можна буде побачити історію становлення першої попзірки України – буковинця Назарія Яремчука, а також хроніку цілої музичної епохи, для якої Назарій та гурт «Смерічка» стали культурним феноменом.

У драматичному біографічному фільмі зібрали спогади близьких, особисті записи артиста та ексклюзивні кадри.

  • Коли: 10 та 11 серпня;
  • Де: Культурно-мистецький центр ім. Івана Миколайчука.



Джерело: c4.com.ua