Чернівецький театр ляльок виставою «Крила Дюймовочки» відкрив новий театральний сезон (фото)

Чернівецький академічний обласний театр ляльок виставою «Крила Дюймовочки» за мотивами відомої казки Ганса Крістіана Андерсена відкрив новий 45-й театральний сезон.

Артисти організували святкову імпрезу, яка діткам запам’ятається надовго. Працював театр об’ємної іграшки, прокат костюмів, у яких малеча могла сфотографуватися на згадку. Також відбувся конкурс на кращий дитячий малюнок Дюймовочки, і всіх без винятку діток — учасників конкурсу нагородили призами. Розігрувалися і безкоштовні абонементи на відвідування вистав нового сезону.

«Дуже приємно, що на відкриття сезону потрапили ті дітки, які кілька разів намагалися сюди приїхати, але через повітряні тривоги і перешкоди воєнного часу не змогли раніше побачити вистав. Зокрема це одна родина з Керстенців, які прийняли у себе родичів з Києва, і шестирічна дівчинка Катруся дуже втішена, що потрапила сьогодні на виставу. А одна матуся постаралася, і спеціально для своєї однорічної донечки Меліси пошила неймовірний костюм Дюймовочки», — розповіла завідувачка літературно-драматичної частини Чернівецького академічного обласного театру ляльок Олена Чайка.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, новий театральний сезон 10 серпня також розпочався у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі. Для глядачів підготували дві прем’єри та вистави зі старого репертуару.



Джерело: c4.com.ua