У ЧНУ обрали нового декана філологічного факультету: хто ним став


Філологічний факультет Чернівецького національного університету отримав нового декана.

Про це повідомив ректор ЧНУ Руслан Білоскурський, пише molbuk.ua.

Вибори на факультеті відбулися сьогодні, 20 вересня. Кандидатур було двоє — Ярослав Редьква та Світлана Шабат-Савка. Перемогу здобув доцент, заступник декана із наукової роботи та міжнародних зв’язків Ярослав Редьква.

Вибори деканів у ЧНУ: що відомо

Сьогодні, 20 вересня, факультеті фізичної культури та здоров’я людини відбулися вибори декана, нам став доктор педагогічних наук, професор Юрій Мосейчук.

19 вересня, деканом факультету іноземних мов стала доцентка Тетяна Колісніченко.

18 вересня відбулися вибори директора навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук. За підсумками голосування новим директором став Петро Шпатар, доцент, кандидат технічних наук, який отримав підтримку викладачів і студентів інституту.

Також 18 вересня на факультеті архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва відбулися вибори декана. За результатами голосування на посаду була обрана Євгенія Новак, доцент кафедри будівництва, яка здобула довіру викладацького колективу та студентів.

17 вересня на факультеті історії, політології та міжнародних відносин новим деканом факультету став Василь Карпо, кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій.

Також 17 вересня на економічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися вибори декана. На посаду обрали Романа Грешка, доцента кафедри фінансів і кредиту, кандидата економічних наук.

Новим деканом факультету педагогіки, психології та соціальної роботи стала доцентка кафедри педагогіки та методики початкової освіти Інна Прокоп.

Джерело: molbuk.ua